Forum Discussion

Kooozii's avatar
6 months ago
Solved

Zmiana z ea play na steam

Witam, posiadam grę EA FC 24 na platformie ea play. Kolejną edycję czyli EA FC 25 planuje kupić na platformie steam. Stąd rodzi sie moje pytanie, czy moje osiągnięcia, status fc founder i klub przeniesie się na EA FC 25? Oczywiście nie chodzi mi tu o karty z obecnej edycji tylko czy będzie to wyglądało tak samo jakbym kupił grę na ea play?

• Hej @Kooozii 

Rozumiem, sytuacja nieco inna, nie mniej nie zmienia to faktu, że jeśli zarówno na Steam oraz w EA app, będziesz korzystać z tego samego konta EA, Twój postęp zostanie zapisany. Nie ma tutaj znaczenia gdzie będzie aktywna subskrypcja EA Play, a gdzie kupisz grę. Pamiętaj tylko by użyć właściwego konta. 

5 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Hej @Kooozii Na chwilę obecną nie mamy jeszcze dokładnych informacji na temat statusu założyciela w FC 25. Mogę jedynie podzielić się informacjami z FC 24 Link. Ogólnie, jeśli na PC zalogujesz się tym samym kontem EA status powinien zostać uwzględniony. 

• Kooozii's avatar
    Kooozii
    6 months ago
    @EA_Pulsar Dziękuję za odpowiedź, czyli jeżeli kupię FC25 na steam wcześniej grając na EA Play postępy zostaną zaliczone?
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    6 months ago

Hej @Kooozii 

Tak jeśli wykupisz EA Play i wykorzystasz czas wersji testowej, grę będziesz kontynuować od miejsca w którym skończyłeś, jeśli zaopatrzysz się w pełną wersję gry. 

• Przepraszam, że jeszcze raz powtórzę pytanie, ale miałem na myśli aplikacje EA app a nie EA play.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    6 months ago

Hej @Kooozii 

Rozumiem, sytuacja nieco inna, nie mniej nie zmienia to faktu, że jeśli zarówno na Steam oraz w EA app, będziesz korzystać z tego samego konta EA, Twój postęp zostanie zapisany. Nie ma tutaj znaczenia gdzie będzie aktywna subskrypcja EA Play, a gdzie kupisz grę. Pamiętaj tylko by użyć właściwego konta. 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.716 PostsLatest Activity: 9 hours ago