Forum Discussion

kuspio2002's avatar
1 year ago

Znowu są tacy którzy muszą oszukiwać aby wygrać!

jak wygrać 15 meczy w Rivals? Tak jak to robią ci gracze, którzy sterują sygnałem sieciowym. Po raz kolejny trafiłem na gracza (dołączam zdjęcie), który cały czas zmieniał sygnał w momencie kiedy byłem przy piłce. Mecz się stopował i przyspieszał. Kiedy on był przy piłce, wszystko ustępowało. Kiedy zaczął wygrywać 3 :0 (w połowie drugiej połowy) sygnał wrócił do stabilnego. Jest to już kolejny gracz! Jak tu wygrywać 15 meczy? C

Czy to ma sens? Co zrobi z tym EA? Przecież takie działanie jest ............

2 Replies

• BenedictoXC's avatar
    BenedictoXC
    Seasoned Rookie
    1 year ago

Niestety co roku otrzymujemy coraz gorszą odsłonę FC, nie mówiąc już o tym że teraz żeby coś ugrać lub kupić dobrego zawodnika to nie lada wyzwanie. Zmniejszona liczba meczy squad battles do 12 w tygodniu to porażka, bo najlepsze nagrody będą zbierali tylko Ci którzy grają na legendary, reszta będzie musiała się zadowolić ochłapami, nie mówiąc już o śmiesznych nagrodach za wykonywanie zadań. Co do grania online to zawsze były wałki i wypaczone wyniki meczów, ja sobie odpuściłem granie na żywo bo nie ma sensu podnosić sobie ciśnienia.
    Żałuje tylko tych 300 zł. wydanych na ten badziew, w przyszłym roku nikt mnie nie namówi na ten chłam, EA w tym wydaniu tak poszła na kasę, że już bardziej chyba się nie da.

• dragon19830's avatar
    dragon19830
    New Traveler
    1 year ago
    @BenedictoXC Zgadzam się w 100 procentach...12 meczy to lipa i też żałuję...trzeba sobie w FC 24 dalej pykac

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 1 month ago
1,013 Posts