Forum Discussion

DrHero77's avatar
DrHero77
Seasoned Vanguard
1 year ago

Zwrot pieniędzy za grę

Witam. 

Istnieje możliwość zwrócenia gry po takim czasie i odzyskanie pieniędzy? Mianowicie pierwsze tygodnie walka ze znikającą grą z biblioteki i niemożliwość grania. Następnie po ostatniej aktualizacji nie można grać z powodu stutteringu jak i opóźnienia reakcji zawodników. Problem zgłoszony w pomocy technicznej. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi nawet reakcji na zaistniałą sytuację. Nie mogę normalnie korzystać z produktu, za który zapłaciłem. Jest to nie wywiązanie się z umowy o dostarczeniu mi produktu sprawnego. Mam dość oczekiwania na reakcję, chciałbym po prostu odzyskać pieniądze i zakończyć jakże nieprzyjemną przygodę z firmą EA. Może tutaj chociaż udzieli mi ktokolwiek odpowiedzi.

5 Replies

• Ostatnio to samo pytanie chodziło mi po głowie. Po ostatniej aktualizacji Gra tnie tak, że nie da się grać natomiast jak już znalazłem ustawienia aby gra chodziła plynnie na single player to na multi występuje bardzo duże opoznienie... czyli masz do wyboru płynną ale opoznioną w reakcji gre lub plynną ale z * dealyem...Próbowalem wszystkich sposobów jakie są tu na forum, youtube czy reddit i nic, reinstalacja Gry czy powrot na windows 10 i dalej nic... Gra pod pc nie jest chyba z optymalizowana. Wielkie zazdro tym co ta gra chodzi płynnie i bez opoznien. Jeśli macie naprawde jakieś pomysły aby ogarnąć ten temat to dajcie znac bo raczej na zwrot kasy nie ma co liczyć chyba, że wystawiisz gddzies konto poza ea i trochę kasy Ci się zwróci...PS gra u mnie wyciaga 120 fps a chodzi jakby miala 20

• DrHero77's avatar
    DrHero77
    Seasoned Vanguard
    1 year ago

W sumie z czystej ciekawości zadzwonię jutro na infolinię jak wygląda zgłoszenie takiej sprawy. Stawiam, że zachodu jest przy tym bez liku, ale z ciekawości spróbuję.

• DrHero77's avatar
    DrHero77
    Seasoned Vanguard
    1 year ago

Z ciekawości jaki masz sprzęt?

U mnie jest dokładnie to samo laptop Acer

Procesor Intel i5 12500

GF 4060 

Ram 32

Wszystko działa, aż huczy a FIFA się tnie 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 6 days ago
1,013 Posts