Forum Discussion

hunterxd26's avatar
2 months ago
Solved

Błąd z połączeniem

Witam,

Miałem dziś problem w grze. Grałem Squad Battle i w pewnym momencie wyrzuciło mnie z gry przez co straciłem dużo punktów co skutkowało niższą ligę. Był komunikat o treści błąd połączenia z serwerami. Nie było to z mojej winy ponieważ połączenie z z siecią miałem. Proszę o rekompensatę w postaci około 2500 pkt do  tej rozgrywki lub ponowne rozegranie meczu. To już nie pierwszy raz tak się dzieję. Ostatnio ten sam błąd pojawił się w trybie draft co skutkowało walkowerem dla przeciwnej drużyny. Dziękuję i pozdrawiam.

• Hej @hunterxd26 

Jeśli nie pierwszy raz doświadczasz problemów z rozgrywką online, z pewnością możesz skorzystać z kilku kroków by je rozwiązać. 

Warto przejść przez kroki zawarte w przewodniku Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™.

W przypadku utraty żetonu Ultimate Draft po grze w tym trybie skorzystaj z samoobsługowego narzędzia 

Jest natomiast kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc:

•       Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek. 
    •       Nie możemy przyznawać żadnych nagród za mecze przegrane np. z powodu problemów z połączeniem. 
    •       Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej @hunterxd26 

Jeśli nie pierwszy raz doświadczasz problemów z rozgrywką online, z pewnością możesz skorzystać z kilku kroków by je rozwiązać. 

Warto przejść przez kroki zawarte w przewodniku Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™.

W przypadku utraty żetonu Ultimate Draft po grze w tym trybie skorzystaj z samoobsługowego narzędzia 

Jest natomiast kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc:

•       Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek. 
    •       Nie możemy przyznawać żadnych nagród za mecze przegrane np. z powodu problemów z połączeniem. 
    •       Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU. 
  • EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Oznaczę odpowiedź @EA_Kalina  jako rozwiązanie.  Daj nam znać w przypadku dodatkowych pytań.  

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,184 PostsLatest Activity: 2 days ago