Błąd z połączeniem
Witam,
Miałem dziś problem w grze. Grałem Squad Battle i w pewnym momencie wyrzuciło mnie z gry przez co straciłem dużo punktów co skutkowało niższą ligę. Był komunikat o treści błąd połączenia z serwerami. Nie było to z mojej winy ponieważ połączenie z z siecią miałem. Proszę o rekompensatę w postaci około 2500 pkt do tej rozgrywki lub ponowne rozegranie meczu. To już nie pierwszy raz tak się dzieję. Ostatnio ten sam błąd pojawił się w trybie draft co skutkowało walkowerem dla przeciwnej drużyny. Dziękuję i pozdrawiam.
Hej @hunterxd26
Jeśli nie pierwszy raz doświadczasz problemów z rozgrywką online, z pewnością możesz skorzystać z kilku kroków by je rozwiązać.
Warto przejść przez kroki zawarte w przewodniku Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™.
W przypadku utraty żetonu Ultimate Draft po grze w tym trybie skorzystaj z samoobsługowego narzędzia
Jest natomiast kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc:
- Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek.
- Nie możemy przyznawać żadnych nagród za mecze przegrane np. z powodu problemów z połączeniem.
- Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU.