Forum Discussion

Wladeczek1991's avatar
Wladeczek1991
Rising Newcomer
2 days ago

Gra FC 25 notorycznie wyłącza się!

Mam coraz większy problem z rozgrywką w Squad Battel w trybie Ultimate Team. W FC 25 gram na platformie PC, a sama grę zakupiłem przez aplikację Steam. Gra notorycznie wyłącza się w trakcie meczu, dzieje się tak od premiery gry, ale ostatnio się to nasiliło. Nie mogę w pełni rozegrać podstawowych 12 meczy premiowanych punktami przez co tracę możliwość osiągnięcia wyższej rangi, a co z tym idzie tracę lepsze nagrody. W tym tygodniu gra się wyłączyła już 4 razy, 3 razy podczas meczu ze składem wyróżnionym (tutaj na szczęście mogę mecz powtórzyć) oraz wczoraj wieczorem jak próbowałem rozegrać jeden z 12 premiowanych meczy, nastąpiło to około 70 min przy stanie 4:0 dla mnie. Dzieje się tak coraz częściej, w zeszłym tygodniu w podobny sposób straciłem 4 mecze z 12 premiowanych, a jeszcze tydzień wstecz 3. Gra z roku na rok jest droższa, ale w tym roku jest chyba najgorsza pod względem stabilności działania. Zawsze jest tak, że w różnych minutach meczy tuż przed wyłączeniem się gry do pulpitu zacina się na chwilę po czym gra się zamyka bez wyświetleni jakiegokolwiek komunikatu. Wypróbowałem już wszelkie metody naprawy tego błędu jakie znalazłem tu na forum oraz innych forach i nic nie pomogło. Proszę o jakąkolwiek pomoc.     

No RepliesBe the first to reply

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,191 PostsLatest Activity: 6 hours ago