Forum Discussion
33 Replies
Sort By
Jakieś informacje?
- EA_Kalina5 months ago
Community Manager
Witam wszystkich.
Poniżej chcę Wam przedstawić kilka wyjaśnień dotyczących transferu FC Points z EA SPORTS FC™ 24 do EA SPORTS FC™ 25:
- Jedynym sposobem na przeniesienie FC Points z EAS FC 24 jest zalogowanie się do EAS FC 25 na konsoli lub komputerze. Nie można przenieść punktów za pomocą aplikacji Ultimate Team™ Web lub Companion Apps.
- Po pierwszym zalogowaniu się do dowolnego trybu w EA SPORTS FC™ 25 pojawi się wyskakujące okienko z opcją przeniesienia punktów.
Niezależnie od tego, czy zdecydujesz się przenieść FC Points, czy nie, decyzja ta nie jest odwracalna. Jeśli nie jesteś jeszcze pewien, możesz wybrać opcję „Przypomnij mi później”, a komunikat pojawi się ponownie następnym razem. - Jeśli przeniesiesz FC Points, a następnie doładujesz nowe FC Points w FC 24, nie będziesz mógł przenieść ich ponownie do FC 25.
- PC Points można przenosić tylko z EAS FC 24 do EAS FC 25 w tej samej rodzinie konsol.
- Można przenieść tylko FC Points a FC Coins zostają na koncie w ramach danej gry.
Jeśli nadal masz punkty w FC 24, a nasz doradca potwierdzi, że nie może pomóc w przeniesieniu punktów FC, niestety nie możemy nic więcej zrobić, aby w tym pomóc.
No dobra, rozumiem wszystko, tylko jakim cudem przeniosła się tylko część punktów? to jest nie do pomyślenia, doładowałem w tym samym czasie (może 5 min różnicy) i jedno się przeniosło, a drugie nie? no coś tu nie gra ewidentnie
About FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,231 PostsLatest Activity: 16 minutes ago
Recent Discussions
- 16 minutes ago
- 2 days ago