Forum Discussion
33 Replies
- EA_Kalina6 months ago
Community Manager
@mistergoproo warto skontaktować się z doradcą, aby ustalić czy taka możliwość jest dostępna.
No tak, pojawił się komunikat zatwierdziłem go ze chce przeniesc ale fifa punkty się nie pojawily
Kontaktowałem się z doradcą, podobno wiedzą o problemie bo już kilka osób to zgłosiło, rozwiązują go i powinniśmy dostać te punkty na konto, dla pewności, zapisałem rozmowę🙂
Witam, mimo posiadania 24k fc points w wersji fc24 nie zostały one przeniesione do fc25 mimo poprawnego wyboru przy wchodzeniu do nowej gry.
Platforma pc obydwie wersje.
Reinstall gry również nie pomógł.
duzo osob ma ten problem niestety, a support nie odpowiada ☹️ ja tez mam 36k zamroozne
miejmy nadzieje bo nie chce stracic 36 k fp
Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD Msi
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 20/09/2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19:35
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? EET (ART) - GMT + 2:00
Jak często występuje ten problem? 10% - 49%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Proszę o pomoc
Co się dzieje? komunikat o przeniesieniu wyskoczył i został zaakceptowany a fifa pointsow nie przeniosło proszę o radę i pomoc
Co powinno się stać? Pojawić się fifa points w ea fc 25
W jaki sposób mógłbym przenieść fifa points z ea fc 24 do 25 po tym jak komunikat o przeniesieniu wyskoczył i został zaakceptowany a fifa pointsow nie przeniosło proszę o radę i pomoc
Potwierdzenie chatu mam na screenach gdzie ewidentnie wiedzą o problemie czyli to nie z naszej winy nic ja tylko 5900 ale zawsze coś xd
Przeniesienie FIFA Pointsy z FC24 na FC25
Rano odpaliłem pierwszy raz nową edycję gry. Na samym początku zostałem zapytany czy chcę przenieść FIFA Pointsy ze starej wersji gry na co oczywiście się zgodziłem. Niestety minął cały dzień a FIFA Pointsy dalej nie zostały przeniesione na nową wersję gry. Co mogę zrobić w takim wypadku?
ponoć wiedzą o problemie i musimy czekac xd
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 33 minutes ago
- 2 days ago