Forum Discussion

szym1428's avatar
6 months ago

EA FC 25 nie ładuje się

Gdy uruchamiam grę, pojawia się ekran z napisem EA FC 25 i nic poza tym się nie dzieje. Po kilkadziesiąt prób uruchomienia dziennie i wciąż nic.

Próbowałem sprawdzać spójność plików, sterowniki są najnowsze. Już nie mam pomysłów i tracę nadzieję, że gra się kiedykolwiek uruchomi.

24 Replies

• paxiu2's avatar
    paxiu2
    5 months ago

@giodo123 miałem ten sam problem probowalem wszystkiego i koncowo zdecydowalem sie przeinstalowac windowsa (u mnie z 10/11 ale z 10 na 10 tez mysle ze zadziala) i za pierwszym razem po zainstalowaniu sterownikow do karty weszlo do gry.

• U mnie wystepuje problem podobny lub nawet ten sam, gra się zaczyna ładować, po czym w momencie gdy mamy wybrać profil jest czarny ekran, słychac w słuchawlach dzwięki podczas poruszania padem lub klawiaturą, można wybierać rzeczy w menu, ale ekran pozostaje czarny

• tak samo wszystko robiłem i MAM z tego guwno 

@szym1428  napisał/a:

Gdy uruchamiam grę, pojawia się ekran z napisem EA FC 25 i nic poza tym się nie dzieje. Po kilkadziesiąt prób uruchomienia dziennie i wciąż nic.

Próbowałem sprawdzać spójność plików, sterowniki są najnowsze. Już nie mam pomysłów i tracę nadzieję, że gra się kiedykolwiek uruchomi.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,232 PostsLatest Activity: 14 hours ago