Forum Discussion
25 Replies
- b5t8z1uqqow86 days agoNew Novice
Mam tak samo tylko że na Xbox series x
- lk31ys1qk0cl6 days agoSeasoned Newcomer
Może masz pomysł jak jeszcze można to naprawić?
ostatnio wróciłem do grania w tą grę i nic się nie poprawiło ( to moje drugie konto )
Witam mam ten sam problem , zrobiłem wszystkie wskazówki które dałaś i niestety nic nie pomogło
Witam, ja również mam ten problem tylko że ja gram na xboks series s, dodam też że przed zakupem 25 grałem chwilę w fc 24 i też był ten problem. Czy mógł bym prosić o pomoc i wskazówki jak sobie poradzić z tym problemem na mojej konsoli?
I jak udało ci się coś zrobić z tym czarnym ekranem u mnie ten sam problem
- EA_Kalina4 months ago
Community Manager
@Antonio11pio ze względu na szereg błędów odnotowanych na konsoli, zalecam wykonanie kroków zawartych bezpośrednio na stronie SONY:
Po wykonaniu tych kroków warto wykonać test połączenia na konsoli: Ustawienia> Sieć> Przetestuj połączenie internetowe.
Przesłałem , co mam robić dalej ?
Przesyłam najnowsze błędy konsoli .
- EA_Kalina4 months ago
Community Manager
@Antonio11piopodeślijcie aktualną listę błędów z konsoli, zobaczymy czy uda się na ich podstawie ustalić dalsze kroki. Dodatkowo daj znać czy widzisz różnice po pobraniu ostatnich aktualizacji.
@SebaByk upewnij się, że masz za sobą wszystkie kroki opisane w tym wątku i także podeślij nam swoją aktualną listę błędów, jeśli grasz na konsoli PlayStation.
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 58 minutes ago
- 9 hours ago