Forum Discussion
33 Replies
- EA_Kuba5 months ago
Community Manager
Hej @dlrlkv22
Plik który wybierasz zaraz po uruchomieniu gry nie jest plikiem zapisu a plikiem ustawień.
Możesz go usunąć i utworzyć nowy by rozwiązać problem.
Wejdę jakaś aktualizacja która usunie ten błąd że gra się nie odpala ?
próbowałem już wszystkiego co się dało a gra dalej się nie uruchamiaZaznaczę tylko że gra uruchomiła mi się kilka razy i chodziła bez najmniejszego problemu
a nie mogę jej odpalić bo po włączeniu jest tylko zielony ekran z napisałem fc25
Kupowanie konsoli specjalnie by pograć w najnowsze fc25 jest beznadziejnym pomysłem więc proszę zróbcie jakąś aktualizację bądź podajcie jakieś rozwiązanie
- EA_Kuba5 months ago
Community Manager
Hej @patryk2521
Rozumiem, że ładowanie gry zawiesza się na logo EA FC 25?
W tym wątku zostało wymienionych kilka kroków. Czy udało Ci się wykonać niektóre z nich? Jeśli tak, to daj nam znać jakie.
Tak ja mam dokładnie tak samo zawiesza się ekran na napisie EA FC 25 i nie ładuje sie
Kupiłem dzisiaj grę, i mam ten sam problem 1 do 1. Nic nie można zrobić, Ładuje sie ikonka FC 25 i jak sie załaduje to wraca do aplikacji EA app. PROSZE EA NAPRAWCIE TO!!!!
- EA_Kalina5 months ago
Community Manager
Podsyłam poradnik, zwłaszcza dla osób, które tak jak @Bartuuussssss dopiero niedawno dołączyły do forum. Upewnijcie się, że wszystkie punkty z listy są odhaczone.
Witam, mój syn ma podobny problem. Zakupił fc 25 na Stemie, zainstalował ale przy uruchomianiu gry na ekranie z logo FC25 pasek załadowania dochodzi prawie do połowy i się zatrzymuje, zrobiłem wszystkie rzeczy z porad czyli nowe sterowniki, aktualizacje, spójności plików, wyinstalowałem wszystkie antywirusy wyłączyłem defendera widowsa, i dalej nic . proszę o pomoc podsyłam dxdiag proszę pomóżcie, bo już nie wiem co mam powiedzieć 13 latkowi który 3 tydzień cze ka by zagrać w swoja grę, a którą zakupił za swoją odłożoną kasę i jak na razie wygląda na to, że odkładaną kasę wywalił w przysłowiowe błoto
- EA_Kuba5 months ago
Community Manager
Hej @jeremixyz1
Dzięki za Twoje zgłoszenie i wykonanie dotychczasowych kroków.
Zacznę od tego, że porównując parametry oraz benchmarki procesora w który wyposażony jest komputer Twojego syna, jest on poniżej minimalnych wymagań gry. (AMD Ryzen 5 3400G vs AMD Ryzen 5 1600)
- Aby spróbować rozwiązać problem zacznij od instalacji najnowszych sterowników karty graficznej. Najnowsze sterowniki dla karty AMD Radeon RX 6600 pobierzesz stąd.
- W miarę możliwości zainstaluj proszę grę w domyślnej lokalizacji, na dysku systemowym.
- Widzę, że system operacyjny zaktualizowany jest do najnowszej wersji, nie mniej z racji błędów związanych z aktualizacjami sprawdź czy nie ma oczekujących aktualizacji do zainstalowania. Ponadto dla aby upewnić się że pliki systemowe są spójne skorzystaj z kontrolera plików systemowych: Naprawianie uszkodzonych lub dodawanie brakujących plików systemowych za pomocą narzędzia Kontroler plików systemowych
- Następnie uruchom komputer w trybie czystego rozruchu, a samą grę jako administrator. Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?
Dziękuję za pomoc. Gra działa syn zadowolony. Czysty rozruch nie był potrzebny, pozostałe czynności wystarczyły. Dziękuję i pozdrawiam
- EA_Kuba5 months ago
Community Manager
Dzięki za informację @jeremixyz1
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 17 hours ago
- 24 hours ago