Forum Discussion

Jedrko's avatar
Jedrko
Seasoned Newcomer
8 days ago
Solved

Problem z wszystkim funkcjami w grze

Witam. Posiadam FC 25 na PS4. Mam problem ponieważ w ustawieniach gry nie mam dostępnej funkcji animacji "obejrzyj pełne wprowadzenie do meczu". Czy mogę to doinstalować uaktualnić czy to po prostu nie jest dostępne. Gra zakupiona  na płycie CD. Proszę pomóżcie

• Dla gry FC 25 możesz jedynie dodatkowo pobrać język komentarza, a wszystkie pozostałe opcje gry są dostępne wraz z jej zainstalowaniem na dysku konsoli.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Wersje gry różnią się wyłącznie zawartością dodatkową typu:  stroje, waluta czy dodatkowi zawodnicy.

• Jedrko's avatar
    Jedrko
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

OK. Dziękuję za odpowiedź. Czyli rozumiem, że jak mam grę zainstalowaną na dysku konsoli a tej opcji w ustawieniach: "obejrzyj pełne wprowadzenie do meczu" nie mam to nie jestem w stanie już tego jakkolwiek pobrać i doinstalować? Wersja gry na CD była zwykła nie jakaś okrojona.  Sam już nie wiem a zależy ,mi na tym. A orientujesz się może czy jest wersja gry na PS4, która ma dostępna tą opcję czy ogólnie na Ps4 FC 25 tego nie ma? Pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Dla gry FC 25 możesz jedynie dodatkowo pobrać język komentarza, a wszystkie pozostałe opcje gry są dostępne wraz z jej zainstalowaniem na dysku konsoli.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,232 PostsLatest Activity: 2 hours ago