Forum Discussion
40 Replies
- EA_Kalina6 months ago
Community Manager
@Jareczek1995 na ogół gra wymagała ponownej instalacji, jeśli zmiana nazwy folderu zostaje wykonywana w Program files a nie w Dokumentach. Upewnij się proszę czy nie zaszła pomyłka.
Dodatkowo, jeśli masz już wszystkie kroki za sobą, proszę sprawdź spójność systemu pod kątem błędów za pomocą kontrolera plików systemowych.
W przypadku dalszych problemów, podeślij aktualny DxDiag wykonany z poziomu nowego konta administratora Windows.
@Mekito0 podeślij nam listę kroków, które masz już za sobą oraz dołącz DxDiag.
CO do kroków, które podjąłem to dosłownie wszystkie zawarte na forum.
- @Mekito0 Czyli wiadomo wszystkie sterowniki, reinstall, odpalanie gry przy użyciu odpowiedniej grafiki, spójności plików itd, mimo to gra po dosłownie 30 sekundach wyrzuca mnie do pulpitu.
- EA_Kalina6 months ago
Community Manager
@Mekito0 dzięki za update. Spróbuj jeszcze zaktualizować starowinki dla zintegrowanej karty graficznej Intel i odpal PC w trybie czystego rozruchu.
Po wykonaniu tych kroków zresetuj wszystkie ustawienia gry poprzez zmianę nazwy folderu gry W Dokumentach. Daj też znać czy udało Ci się przetestować działanie gry na zupełnie nowym koncie administratora.
Wszędzie wysyłacie te same rozwiązania, a nikomu one nie pomagają...
ZROBIŁEM WSZYSTKIE KROKI powtarzam WSZYSTKIE zawarte na forum. NIE DZIAŁA!!!- @Mekito0 Juz koniec zaangażowania z waszej strony... przypomnę tylko o tym, że wydalem prawie 9 dych na produkt który nie wyszedł z BETY.
EA_KALINA ,jak widzicie problem jest trochę większy niż przeinstalowanie itd itd możecie jakoś pomóc użytkownikom którym to nie działa? Sytuacja robi się trochę śmieszna, przyznajcie się że są jakieś błędy na pc albo pomóżcie w jakiś sposób
Problem pojawia się u mnie w momencie jak jestem online. Jak nie ma połączenia z serwerami EA, to gra normalnie działa i się nie zamyka.
- @KtoTuGra1 Podobnie dopóki nie połączę się z EA to działa
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 19 hours ago