Forum Discussion

bakideusz's avatar
bakideusz
Newcomer
7 days ago
Solved

Wyrzucenie z gry i utrata dwóch spotkań.

Wyrzucenie z gry i utrata dwóch spotkań. 

Witam. Proszę oddać moje dwa mecze w trybie football fantasy. Nie jest to wina ani mojego sprzętu, ani mojego internetu. Tylko w waszej grze wyrzuca mnie do pulpitu albo resetuje się cały komputer. Proszę o jakieś zadośćuczynienie. To nie do pomyślenia, że gra za tyle pieniędzy jest dalej niegrywalna pod koniec lutego. 

Nie pozdrawiam

• Hej bakideusz 

W przypadku problemów z działaniem gry, polecam zawarte poniżej:

EA SPORTS FC™ 25 - poradnik techniczny (PC) ⚠🔧🧰

Chciałabym także wyjaśnić, że jest kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc:

•       Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek. 
    •       Nie możemy przyznawać żadnych nagród za mecze przegrane np. z powodu problemów z połączeniem. 
    •       Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej bakideusz 

W przypadku problemów z działaniem gry, polecam zawarte poniżej:

EA SPORTS FC™ 25 - poradnik techniczny (PC) ⚠🔧🧰

Chciałabym także wyjaśnić, że jest kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc:

•       Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek. 
    •       Nie możemy przyznawać żadnych nagród za mecze przegrane np. z powodu problemów z połączeniem. 
    •       Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,232 PostsLatest Activity: 48 minutes ago