Forum Discussion

eSJot's avatar
eSJot
Seasoned Newcomer
8 days ago
Solved

Zawieszona gra FC 25 x-box series X

Witam, mam problem. Wchodzę do gry FC 25 na x-box series X i mam zawieszony ekran. Nic nie reaguje, nic nie mogę zrobić. Tak jakby pad nie działał. Próbowałem od nowa parować pada, restart konsoli- nic nie pomaga.

• Hej eSJot 

Odłącz od konsoli zbędne urządzenia USB i podłącz swój pad za pomocą kabla. Następnie wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min. Przy uruchamianiu gry usuń Ustawienia osobiste i stwórz nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

2 Replies

• eSJot's avatar
    eSJot
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Dzięki za pomoc, nic nie miałem podłączone przez usb, niestety nie posiadam kabla do pada ale pomogło całkowite wypięcie kabla zasilającego na kilka minut. Dzięki za pomoc. 

Pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej eSJot 

Odłącz od konsoli zbędne urządzenia USB i podłącz swój pad za pomocą kabla. Następnie wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min. Przy uruchamianiu gry usuń Ustawienia osobiste i stwórz nowe (nie zmieniaj nazwy tego pliku).

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,232 PostsLatest Activity: 55 minutes ago