Forum Discussion

DAWID780's avatar
DAWID780
Seasoned Newcomer
15 days ago
Solved

Brak punktów rankingowych za Squad Battles

Dopiero co zacząłem grę Fifa 25. I po paru nowych meczach w tym tygodniu w Squad Battles nie chce mi naliczać pkt rankingowych za mecze. "Kasę" dostaję, natomiast pkt do rankingu nie. Cały czas mam info że "dostępna jest aktualizacja rywali. Rozegrane mecze 12/12 które to info się wyświetla na wyborze przeciwnika na niebieskim pasku. Fakt aktualizowałem rywali żeby byli nowi , ale było to może z dwa razy. Natomiast jak wystąpił błąd robiłem to częściej bo myślałem, że błąd minie

• Hej DAWID780​ To znaczy, że już rozegrałeś 12 meczy, bo tylko pierwsze 12 spotkań generuje punkty. Tak samo dzieje się jeśli aktualizujesz przeciwników. 

3 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    15 days ago

Hej DAWID780​ To znaczy, że już rozegrałeś 12 meczy, bo tylko pierwsze 12 spotkań generuje punkty. Tak samo dzieje się jeśli aktualizujesz przeciwników. 

• DAWID780's avatar
    DAWID780
    Seasoned Newcomer
    15 days ago

To lipa. Lubię sobie grać tak po prostu, a nie rywalizować internetowo. Cóż dla mnie to trochę dziwne, że taka jest polityka EA żeby skłaniać graczy do grania tak, a nie inaczej... 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.934 PostsLatest Activity: 5 hours ago