TematoskiRising Newcomer2 months agoAktualizacja zawodników w dynamicznych punktachCześć zespole EA FC! Kiedy dodacie najnowszą aktualizację wyglądu zawodników do Dynamicznych punktów startu kariery piłkarza? Dla informacji - gram na Xbox.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,058 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,058 Posts
Recent DiscussionsWitam trafiłem kartę declan rice o ocenię 87 Witam trafiłem kartę declan rice o ocenię 87 dnia 23.01 ok godziny 5:20 czasu polskiego a powinien być on w wersji toty Problem z zaliczeniem zadan Nie zalicza mi wygranych meczów w wydarzeniach na żywo toty. przy 5/6 wygranych nie zaliczyło mi dwóch kolejnych wygranych przez co nie mogę otrzymać nagrody. to samo miałem w poprzednich dniach, ...dziwny komunikat witam mam problem z trybem gauntlet kiedy niezaleznie czy wygrywam mecz czy przegrywam po skonczyonym meczu wyskakuje komunikat ktory dodałem w zaloczniku jest tak za kazdym razem niezaleznie czy res...Zła wersja karty 0 19:01 otworzyłem paczkę "wyjściowego składu nominowanych do toty" ktora zawierała w skrócie 11 kart 82+ z zawodników nominowanych do toty i trafiłem raphinhe w złotej wersji czy jest jakaś szansa ...Błąd przy wykonywaniu zadań Przy robieniu zadań z grupy fanatycy futbolu tydzień 2 natrafiłem na problem, gdyż zadanie „gole w 25 meczach” się nie zalicza pomimo spełnionych przez moich zawodników wymagań i strzelonych bramek