c48862b48457bb4bSeasoned Newcomer1 month agoRe: Brakujące nagrody Asia I oceaniaWitamCzy może ktoś już otrzymał nagrody za grupę Asia/Oceania, bo ja dalej nie mam.........
Recent Discussionsjavalin problem robilem wszystko co w internecie pisali i nic nie dziala... mam juz dosyc od 3 miesiecy gry nie moge odpalic ... to jest jakis zart, ze Wy ea cos wymyslacie i pozniej klient ma problem ktory sam musi...błąd w meczach online Od miesiąca mam błąd Arsenal-Arsenal na PS5, gra z płyty. Zrobiłem pełną reinstalację, czyszczenie pamięci podręcznej i bazy danych – problem leży po stronie synchronizacji mojego konta na waszych se...Club CUP EVENT Platform: PS4 Mode: Clubs Issue: I won all Club Cup tournaments (Aztec Triumph, Crown of the North and Rise of Stars), but the objectives still show 0 completed groups. I received the trophies, but...Brakującą zawartość Po wykonaniu zadania Mały Tim nie otrzymałem nagrody. Kiedy to zostanie naprawione? Zepsute zadanie rio ngumoha ,, 5 goli " Robię dokładnie tak jak jest napisane w zadaniu i jak mam w ulubionych to mi pokazuje że mam zrobione a jak się mecz kończy to tego zadania mi nie zalicza oraz miał bym już tego rio a tak to brakuje ...