Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

MarekFcReading's avatar
MarekFcReading
Seasoned Newcomer
4 hours ago

Azja i Oceania

Widzę że EA się nie kwapi aby rozwiązać problem , może grupowy wniosek o zwrot kosztów  przydałoby się zrobić to by się otrząsnęli

brakująca zawartość
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Roberto2132's avatar

nie zalicza mi zadania "Kraj na antypodach"

mam problem z zadanie w tytule bo zaliczyłem 1/5 i nie mogę zaliczyć ani jednego i nie wiem o co chodzi czy to ktoś wytłumaczy a i mam w składzie 4 australijczyków i nowo zelandczyka i mi nie oznacza...
    Roberto2132
    2 hours ago
  • cholipaaaa's avatar

Brak nagród za segmenty w Azja/Oceania

Nie dostałem nagród za segmenty z grupy Azja/Oceania w tym Tima Cahilla niezbętnego do wykonania niektórych zadań
    cholipaaaa
    3 hours ago
  • Rafal1380's avatar

Brak przyznanych nagród w zadaniach Azja i Oceania

W zadaniach Azja i Oceania po wykonaniu poszczególnych zadań nie przyznano wszystkich nagród, w tym paczek oraz Tima Cahilla, który jest niezbędny do wykonania zadań.
    Rafal1380
    3 hours ago
  • MarekFcReading's avatar

Azja i Oceania

Widzę że EA się nie kwapi aby rozwiązać problem , może grupowy wniosek o zwrot kosztów przydałoby się zrobić to by się otrząsnęli
    MarekFcReading
    4 hours ago
  • bajo85k's avatar

Brak nagród w klubie za zadania Azja i Oceania

Witam, w dniu wczorajszym - 12 czerwiec - około godziny 19:15 chciałem odebrać część nagród po rozegraniu meczu w zakładce Azja i Oceania. Niestety zadania pojawiły się jako wykonane ale nagrody nie...
    bajo85k
    4 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago