WiesssiNewcomer6 days agoBłąd CE-108255-1 Witam czy ktoś miał taki problem że podczas grania meczy Rivals wywalało go co chwilę takim błędem CE-108255-1 dokładnie to podczas pauzowania meczu, podczas przerwy w meczu, gdy piłka wyszła na aut ...Show More
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 39 minutes ago1,011 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 39 minutes ago1,011 Posts
Recent DiscussionsWyrzuca z gry Gdy rozpoczyna się mecz nie mogę obejrzeć pełnego wprowadzenia bo gdy tylko w filmiku wychodzą na murawę to mnie wyrzuca z gry. Fc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? spadki fps ponizej 5 witam mam problem z grą ea fc 26. W kazdym trybie gry na ustawieniach niskich dla sprawdzenia są spadki fps do 5 lub mniej. W pierwszej połowie meczu spadki są tylko przy stałych fragmentach gry lecz...Ostrzeżenie o rozłączeniu Prawie codziennie wyrzuca mnie z gry, zazwyczaj przy pierwszym meczu i potem obniża i liczbe monet i najgorsze ze kwalifikuje jako przegrana. Nie ważne czy to mistrzostwa, squad battles czy rivals. N...Karnet premium Nie mogę odebrać paczki za karnet premium za level 37 a karnet skończyłem!!! ktoś pomoże