Czojek
24 days agoNew Rookie
Wyrzuca z gry
Gdy rozpoczyna się mecz nie mogę obejrzeć pełnego wprowadzenia bo gdy tylko w filmiku wychodzą na murawę to mnie wyrzuca z gry.
Gdy rozpoczyna się mecz nie mogę obejrzeć pełnego wprowadzenia bo gdy tylko w filmiku wychodzą na murawę to mnie wyrzuca z gry.
Hej Czojek
Jeśli gra wyrzuca Cię dokładnie w momencie wprowadzenia na murawę, spróbuj proszę tych kroków:
– Wejdź w Ustawienia gry > Prezentacja i wyłącz wszystkie przerywniki meczowe (intro, wejście drużyn, powtórki przed meczem).
– Zamknij grę, wyłącz całkowicie konsolę na ok. 2–3 minuty i uruchom ją ponownie.
Jeśli problem dalej będzie występował, daj znać:
– na jakiej konsoli grasz (PS4 / PS5),
– czy dzieje się to w każdym trybie czy tylko online,
Ps5
Czojek Spróbuj proszę jeszcze tego:
Zamknij grę i wejdź w Ustawienia PS5 > Pamięć > Dane zapisane > FC 26 i usuń dane tylko z konsoli (nie z chmury).
Na test uruchom mecz offline i sprawdź, czy problem pojawia się też tam.
Jeśli masz włączone HDR lub 120 Hz, spróbuj tymczasowo je wyłączyć i uruchomić mecz jeszcze raz.
Wyłączenie HDR:
Wejdź w Ustawienia PS5.
Przejdź do Ekran i wideo > Wyjście wideo.
Znajdź opcję HDR i ustaw ją na Wyłączone.Wyłączenie 120 Hz:
W tym samym miejscu (Ekran i wideo > Wyjście wideo)
Znajdź Włącz 120 Hz i ustaw na Wyłączone.Po zmianach:
Wyjdź z ustawień.
Zamknij grę całkowicie.
Wyłącz konsolę na ok. 2–3 minuty i włącz ponownie.
Uruchom FC 26 i spróbuj rozpocząć mecz jeszcze raz.
Hej Czojek
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od EA_Kalina
Dalej to samo nadal wyrzuca z trybu kariery nie idzie obejrzeć pełnego wprowadzenia zrobiłem wszystko tak jak powyżej napisane i nic to nie dało.
Czojek Jeśli to możliwe proszę przetestuj jak działa ten tryb na zupełnie nowym koncie PSN i daj znać o wynikach.