Przemas_AleMelooRising Novice3 days agoBłąd koszulki gracza ( niewidzialna klata) heh Takie rzeczy w szybkim meczu offline 19d9cae8ce439-master_playlist.mp444.4 MB
1 ReplyReplies sorted by NewestEA_KubaCommunity Manager1 day agoHej @Przemas_AleMelooDzięki za Twoje zgłoszenie, będę monitorował podobne zgłoszenia. Jeśli problem będzie pojawiać się częściej - daj nam znać.
EA_KubaCommunity Manager1 day agoHej @Przemas_AleMelooDzięki za Twoje zgłoszenie, będę monitorował podobne zgłoszenia. Jeśli problem będzie pojawiać się częściej - daj nam znać.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,238 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,238 Posts
Recent DiscussionsSezony - brak punktów mimo wygranej, przeciwnik sie rozłącza Wygrywam mecz w sezonach, gość się rozłącza i nie dostaję punktów, jak mam to zgłosić i gdzie... Problemy z zawieszaniem gry EA Sports FC 26 Witam, Mam problem z grą EA Sports FC 26. Otóż gra zawiesza się chwilę po włączeniu (max. kilka minut). Nie wyskakuje żaden komunikat o jakimkolwiek błędzie - po prostu zawiesza się obraz i dźwięk,...Problem: EA Sports FC 26 – slow motion / ścinki podczas meczu (PC) Sprzęt: - CPU: Intel i5-13500H - GPU: RTX 3050 4GB Laptop - RAM: 16 GB - Dysk: SSD NVMe - Monitor: zewnętrzny przez HDMI (60 Hz) Objawy: - gra działa normalnie przez chwilę - po...Działanie gamepada podczas gry Fut champions Witam w fut champions natrafiłem na gry gdzie mój pad przestał działać i pisze ze nie uczestniczę w grze i tak straciłem dwa winy zmiana pada podczas meczu też nie zadziałała. Żądam wyjaśnienia o c...Analizowanie wyniku Witam. Gram mecz w fch, wygrywam 3:0. Przeciwnik wychodzi z meczu a ja dostaję komunikat że trwa analizowanie wyniku. Meczu finalnie mi nie zalicza ,wiecie może o co chodzi?