strefafifyNewcomer10 hours agobłąd przy rozpoczęciu grypodczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błądZrzut ekranu 2026-01-31 164554.png26 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 months ago1,142 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 months ago1,142 Posts
Recent Discussionsbłąd przy rozpoczęciu gry podczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błąd Błąd przy uruchamianiu gry Od dłuższego czasu nie mogę uruchomić gry. Ten błąd jest tak denerwujący że mam tego dosyć i proszę o poradę albo zwrot [CM Edit]. Oszust w lidze fantasy fc W meczu ligi fantasy fc po strzeleniu pierwszego gola przeciwnik włączył przerwę, i uruchomił jakieś narzędzie które spowodowało, że mogłem sobie tylko oglądać powtórki z akcji. Do przerwy było 3:1, ...Rozłączenie po wygranym meczu Któryś raz mam sytuację, że wygrywam mecz w Fut champions, po czym po meczu dostaje powiadomienie że serwery EA nie są w stanie przetworzyć mojego rządania. Zostaje wyrzucony z ultimate team, a mecz ...Wygrana zaliczona jako przegrana. Po wygranym meczu w UT Champions 12-3 dostałem jakiś komunikat o serwerach ale myślałem że to ten sam co mam po DR i nigdy się nic nie działo, ale po kliknięciu "Ok" wyrzuciło mnie do menu gry i dost...