Laki5522Seasoned Newcomer1 month agoBłąd przy uruchamianiu gry Od dłuższego czasu nie mogę uruchomić gry. Ten błąd jest tak denerwujący że mam tego dosyć i proszę o poradę albo zwrot [CM Edit].
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,235 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,235 Posts
Recent DiscussionsEA gdzie mój win Wygrałem drafta 16:0 i na koniec meczu mnie wywaliło, gra zaliczyła się jako 0:3, gdzie jest moja wygrana ja się pytam. Problemy z zawieszaniem gry EA Sports FC 26 Witam, Mam problem z grą EA Sports FC 26. Otóż gra zawiesza się chwilę po włączeniu (max. kilka minut). Nie wyskakuje żaden komunikat o jakimkolwiek błędzie - po prostu zawiesza się obraz i dźwięk,...Kradzież wygranej A więc wygrałem mecz w fut champs 6-4 i na końcu "wywaliło" mi internet. Mój internet to 5G i wygrana się nie zaliczyła. Proszę o zobaczenie tego EA Sports. czarny ekran po odpaleniu Witam kupiłem na steam dziś ea fc 26 i dzieje się coś takiego Zadanie sezonowe Człowiek pocisk - nie wchodzą kolejne punkty zadania Dobry wieczór. Jak w tytule nie zaliczane są kolejne punkty w zadaniu ( 25 /35 możliwych) pomimo że warunki są spełnione i podczas meczu widać że kolejny punkt został przyznany to po skończonym meczu...