Forum Discussion

koza68lol's avatar
koza68lol
Rising Novice
2 months ago

Błąd uruchomienia FC 26

Witam mam poważny problem z uruchomieniem gry FIFA 26 (EA SPORTS FC 26) na moim koncie EA. Po kliknięciu „Graj” w Steamie pojawia się okno startowe z paskiem ładowania, następnie EA App próbuje uruchomić grę, ale okno FIFA 26 znika po sekundzie i gra nie startuje. Ważne szczegóły diagnostyczne: Na moim komputerze gra działa poprawnie, gdy zaloguję się na koncie EA i Steam kolegi. Na komputerze kolegi gra również nie działa na moim koncie EA. Oznacza to, że problem nie dotyczy mojego sprzętu ani instalacji gry, tylko mojego konta EA / powiązania z licencją. Gra została zakupiona legalnie na Steam i jest poprawnie widoczna w mojej bibliotece. Sprawdzałem już: reinstalację EA AntiCheat, weryfikację plików Steam, reinstalację EA App, sterowniki NVIDIA, biblioteki Visual C++, wyjątki w Windows Defender i czysty rozruch systemu. Nic nie pomogło a robiłem już wszystko . Dodatkowo zauważyłem, że po każdej weryfikacji spójności plików Steam usuwa i pobiera kilka plików na nowo, ale problem się powtarza. Błąd nie wynika z mojej winy chciałbym jeszcze dopisać że początkiem premiery gra działała prawidłowo jednak zmagam się z tą usterką prawie dwa tygodnie a EA dalej nie pomogło mi przez chat 

11 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Dla pewności, że żadne błędy nie przenoszą się przez chmurę Twojego konta, upewnij się że masz wyłączony  Steam Cloud. Utwórz też na komputerze nowe konto administratora i spróbuj uruchomić grę z tego profilu, nie kopiując żadnych wcześniejszych zapisów ani ustawień. Jeśli pojawi się opcja wgrania danych z chmury, wybierz tylko zapis lokalny.

Jeśli gra nadal nie ruszy, to potrzebny będzie kontakt z EA Help – tylko doradca może sprawdzić uprawnienia Twojego konta EA.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago
840 Posts