Forum Discussion

hamerajdos2000's avatar
hamerajdos2000
Rising Novice
2 months ago
Solved

Problem z listą transferową

Cześć mam problem bo po odblokowaniu rynku transferowego i odczekaniu tygodnia cały czas mam problem z tym że jak gram na konsoli to nie mogę nikogo kupić tylko na telefonie a nie mogę żadnego zawodnika wystawić na listę transferową bo wyskakuje błąd i to się dzieje na telefonie i konsoli 

10 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

hamerajdos2000​ Wyloguj się wszędzie i zaloguj ponownie na PS + aplikacji Web App/ Companion. Sprawdź także swoje konto EA (ustawienia bezpieczeństwa, aktualne dane, zmiana hasła).

Sprawdź po kolei Web App, Companion oraz samą grę czy możesz kupować/ sprzedawać zawodników czy też wystawiać graczy na listę transferową.

• hamerajdos2000's avatar
    hamerajdos2000
    Rising Novice
    25 days ago

EA_Kalina​ Zrobiłem to wszytko i mogę kupować i zrobić szybką sprzedaż ale nie można wystawić żadnego zawodnika  na listę transferową a na ps pisze że osiągnąłem limit i muszę czekać 24h i na ps w trakcie gdy jestem na rynku to wywala i pisze że ultimate team stracił połączenie z internetem i wyrzuca mnie z rynku 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Czy na konsoli po upływie 24h możesz wystawiać zawodników na listę transferową czy tu ten komunikat też utrzymuje się cały czas? Podeślij nam na wszelki wypadek historię błędów z konsoli - sprawdzę czy nie znajdę tam przyczyny utraty połączenia, o której wspominasz.

• hamerajdos2000's avatar
    hamerajdos2000
    Rising Novice
    25 days ago

EA_Kalina​ Tak nawet po upływie 24h wyskakuje ten błąd a teraz nie mam jak wysłać zdjęcie bo nie mam dostępu do konsoli będę miał dopiero w weekend 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago
966 Posts