Fafik042Newcomer21 days agoBłąd w tytule wbsKarta Ledley'a Kinga w wersji winter wildcard jest opisana jako MOTM Conmebol Libertadores
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,069 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,069 Posts
Recent DiscussionsNie dostałem karty zawodnika za ukończenie SBC Skończyłem dzisiaj SBC o Frimponga i nie mogę odebrać karty... nigdzie jej nie ma. W quicksell też nie ma. Co mam zrobić? Czy możliwe jest to, że miałem dużo nieprzypisanych kart i gdzieś tą kartę po...Problem z wyłączającą się grą Uruchamiając grę i wchodząc w tryb Ultimate Team to mnie wyrzuca z gry i automatycznie gra się wyłącza, a próbując uruchomić np. tryb kariery to wszystko działa prawidłowo. Problem się utrzymuje od o...Ostani mecz w fut champions Przy strzelaniu gola przez przeciwnika kamera zatrzymała się na środku boiska nie mogłem nic zrobić, przez to przegrałem bardzo ważny dla mnie mecz Błąd podczas mistrzostw Witam, dzisiaj podczas uruchomienia pierwszego meczu mistrzostw straciłem kontrolę nad zawodnikami. Dosłownie nie mogłem przełączyć się na żadnego innego zawodnika a po chwili nie miałem już kontroli...Zła wersja karty 0 19:01 otworzyłem paczkę "wyjściowego składu nominowanych do toty" ktora zawierała w skrócie 11 kart 82+ z zawodników nominowanych do toty i trafiłem raphinhe w złotej wersji czy jest jakaś szansa ...