GraceqPl1Rising Newcomer8 months agoBłąd z progresemMimo ukończenia zadania ,,wejdź do akcji'' nie dostalem picka z informem, prosze o rozwiązanie problemu
Recent DiscussionsSkrupulatność "Wyprawy narodów" Wykonałem dzisiaj wszystkie zadania Ameryki Północnej, natomiast w zadaniu Skrupulatność "Wyprawy narodów" - gdzie można dostać kartę Maradony - nie zaliczyło mi całej grupy. Czy to powszechny błąd ?...Weryfikacja Siemanko,mam problem z kodem weryfikacyjnym bo nie dochodzi mi na maila żadna wiadomość a kody zapasowe sa błędne, pomoże ktoś? Dziwny błąd w karierze Cześć, pisze bo nie znalazłem podobnego wątku. Grałem sobie karierkę i w lidze europy w dwumeczu miałem karne które wygrałem, wszystkie animacje po mecuz pokazywały mój awans do półfinału ale po powr...Ryzykowna gra Nie moge ukończyć zadania Ryzykowna gra, rozegrałem 3 mecze Rash , otrzymałem ewolucje , zrobiłem ją na złotej karcie , ukończyłem ją . Już nie mam tej ewolucji i zadanie też nie jest ukończone , co ...Nie zalicza mi wyzwań Nie zalicza mi wyzwań po rozpoczęciu nowego sezonu. Restartowana była już konsola jak i router