Forum Discussion

Mateusz29xss's avatar
Mateusz29xss
New Novice
28 days ago

Nie zalicza się zadanie „Ryzykowna gra” - brak dostępu do rynku transferowego

Nie moge ukończyć zadania Ryzykowna gra, rozegrałem 3 mecze Rash , otrzymałem ewolucje , zrobiłem ją na złotej karcie , ukończyłem ją . Już nie mam tej ewolucji i zadanie też nie jest ukończone , co mam zrobić ? Nie mam dostępu do rynku transferowego 

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej Mateusz29xss​ 

Podsyłam Ci wskazówki udzielone przez innych graczy:

• Nie w „Ewolucjach”, a w „Nagrodach” – częsty błąd to szukanie zadania w zakładce Ewolucje. W rzeczywistości należy wejść w zakładkę Nagrody, wybrać tam odpowiednią kartę do ewolucji i nią rozegrać wymagane mecze (porada od oalexxandr).
    • Ewolucja „Wstępu do nagród” – znajduje się właśnie w zakładce Nagrody i staje się dostępna po rozegraniu 3 meczów Rush (bstxgod).
    • Srebrna karta – to dodatkowy warunek, o którym wspomniał inny gracz (99michal08).
  • Mateusz29xss's avatar
    Mateusz29xss
    New Novice
    24 days ago

Niestety nie , zrobiłem tą ewolucje w Nagrodach i nadal pokazuje mi że mam nie zaliczone juz od tygodnia, a w ewolucjach (Nagrody) juz nie ma tej ewolucji Jestem w kropce .. 

• Mateusz29xss's avatar
    Mateusz29xss
    New Novice
    22 days ago

Hej  EA_Kalina​ 

Wiesz może jak to zrobić? 

Czy EA może mi to odblokować ?

Nic sie nie da zrobić, ewolucji już nie ma i zadanie jest nie zaliczone .. Dzięki za pomoc 

• Mam poważny problem w FC 26 Ultimate Team. Nie mogę odblokować rynku transferowego, mimo że ukończyłem wszystkie wymagania wyzwania „Ryzykowna gra".

Szczegóły problemu:

Zaliczyłem wszystkie podania: 3 mecze Rush, 10 bramek, 5 meczów.

Wykonałem w pełni ewolucję „Technik podań" (z kategorii „Ewolucje wstępu do nagród") na zawodniku Spits.

Ewolucja została zakończona (zniknęła z listy aktywnych, mam ukończone poziomy 1 i 2).

Mimo to, w wyzwaniu „Ryzykowna gra" zadanie „Ukończ ewolucję podstaw" nadal pokazuje się jako 0/1.

Rynek transferowy jest zablokowany i nie mogę z niego korzystać.

Zrestartowałem grę ale problem nie ustąpił.

Gram na PC

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Do wcześniejszych wskazówek dorzucam jeszcze pełny artykuł z EA Help dotyczący odblokowania rynku transferowego przez system stopniowego dostępu w EA SPORTS FC™ 26 – warto się z nim zapoznać, bo dobrze wyjaśnia, jak ten proces działa.

Chcę też uczciwie zaznaczyć, że doradcy EA nie mają możliwości ręcznego przyznania dostępu do rynku transferowego. Dostęp odblokowuje się wyłącznie w sposób automatyczny, w miarę postępów i aktywności na koncie.