Forum Discussion
6 Replies
- EA_Kalina25 days ago
Community Manager
Hej Mateusz29xss
Podsyłam Ci wskazówki udzielone przez innych graczy:
- Nie w „Ewolucjach”, a w „Nagrodach” – częsty błąd to szukanie zadania w zakładce Ewolucje. W rzeczywistości należy wejść w zakładkę Nagrody, wybrać tam odpowiednią kartę do ewolucji i nią rozegrać wymagane mecze (porada od oalexxandr).
- Ewolucja „Wstępu do nagród” – znajduje się właśnie w zakładce Nagrody i staje się dostępna po rozegraniu 3 meczów Rush (bstxgod).
- Srebrna karta – to dodatkowy warunek, o którym wspomniał inny gracz (99michal08).
- EA_Kuba24 days ago
Community Manager
Hej Mateusz29xss
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od EA_Kalina
- Mateusz29xss24 days agoNew Novice
Niestety nie , zrobiłem tą ewolucje w Nagrodach i nadal pokazuje mi że mam nie zaliczone juz od tygodnia, a w ewolucjach (Nagrody) juz nie ma tej ewolucji Jestem w kropce ..
- Mateusz29xss22 days agoNew Novice
Hej EA_Kalina
Wiesz może jak to zrobić?
Czy EA może mi to odblokować ?
Nic sie nie da zrobić, ewolucji już nie ma i zadanie jest nie zaliczone .. Dzięki za pomoc
- Robert_Kubica0121 days agoRising Newcomer
Mam poważny problem w FC 26 Ultimate Team. Nie mogę odblokować rynku transferowego, mimo że ukończyłem wszystkie wymagania wyzwania „Ryzykowna gra".
Szczegóły problemu:
Zaliczyłem wszystkie podania: 3 mecze Rush, 10 bramek, 5 meczów.
Wykonałem w pełni ewolucję „Technik podań" (z kategorii „Ewolucje wstępu do nagród") na zawodniku Spits.
Ewolucja została zakończona (zniknęła z listy aktywnych, mam ukończone poziomy 1 i 2).
Mimo to, w wyzwaniu „Ryzykowna gra" zadanie „Ukończ ewolucję podstaw" nadal pokazuje się jako 0/1.
Rynek transferowy jest zablokowany i nie mogę z niego korzystać.
Zrestartowałem grę ale problem nie ustąpił.
Gram na PC
- EA_Kalina11 days ago
Community Manager
Do wcześniejszych wskazówek dorzucam jeszcze pełny artykuł z EA Help dotyczący odblokowania rynku transferowego przez system stopniowego dostępu w EA SPORTS FC™ 26 – warto się z nim zapoznać, bo dobrze wyjaśnia, jak ten proces działa.
Chcę też uczciwie zaznaczyć, że doradcy EA nie mają możliwości ręcznego przyznania dostępu do rynku transferowego. Dostęp odblokowuje się wyłącznie w sposób automatyczny, w miarę postępów i aktywności na koncie.