Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

Wit3qQ's avatar
Wit3qQ
Newcomer
6 days ago

Błąd z WBS

Zrobiłem wbs 82x10 i dostałem paczkę 82x4 

brakująca zawartość
pc
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Czojek's avatar

Wyrzuca z gry

Gdy rozpoczyna się mecz nie mogę obejrzeć pełnego wprowadzenia bo gdy tylko w filmiku wychodzą na murawę to mnie wyrzuca z gry.
    Czojek
    3 hours ago
  • kopcia18's avatar

Fc 26 przepustka sezonowa niedostępna

Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże????
    kopcia18
    6 hours ago
  • Tornister12's avatar

Siema problem z zadaniem fc26

Ogolnie jest tak ze gram juz w fifke 3 tygodnie i caly czas mam nie wykonane jedno zadanie zwiazene z Zarzadzaniem klubu poniewaz pisze mi ze musze "Zmienić ustawienia zespolu" a gram juz przez 3 tyg...
    Tornister12
    7 hours ago
  • Bartus21372115's avatar

spadki fps ponizej 5

witam mam problem z grą ea fc 26. W kazdym trybie gry na ustawieniach niskich dla sprawdzenia są spadki fps do 5 lub mniej. W pierwszej połowie meczu spadki są tylko przy stałych fragmentach gry lecz...
    Bartus21372115
    12 hours ago
  • lewy2209pl's avatar

Karnet premium

Nie mogę odebrać paczki za karnet premium za level 37 a karnet skończyłem!!! ktoś pomoże
    lewy2209pl
    18 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.