Forum Discussion

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej Adam25122000​ 

Dzięki za Twój post. Zebrałam kilka wskazówek od innych graczy - mam nadzieję, że ci pomogą:

• Strzelaj klasyczną podcinką tylko L1 + strzał (bez R1, bez finesse, bez timed finish).
    • Najpewniej zaliczane są podcinki 1 na 1 z bramkarzem, a nie po dobitkach czy lobach zza pola karnego.
    • Upewnij się, że strzelec to faktycznie zawodnik Bundesligi (nie liczy się asysta ani pozycja w składzie).
    • Graj mecze do końca - u części graczy gole nie były zaliczane, gdy przeciwnik wychodził wcześniej.
    • Spróbuj zrobić zadanie w Squad Battles na niskim poziomie trudności.
  • robiłem właśnie swapy z bundesligi, i 2 mecz z rzędu strzelam bramkę podcinką i nie zalicza mi zadania, a specjalnie sprawdzam w statystykach czy napewno jest że bramka została strzelona podcinką i jest, inne zadania jak asysty i wygrane mecze się zaliczają normalnie ale z tym jest problem czy istnieje jakaś szansa żeby mi pomogli?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 days ago

Hej MartinRachu​ 

Spróbuj skorzystać z wszystkich wskazówek zamieszczonych w moim wcześniejszym wpisie.

• 30999930's avatar
    30999930
    Seasoned Novice
    1 day ago

Nie mogłem założyć tematu więc odświeżam ten .

Chodzi o to, że słabsi gracze, którzy nie mają odblokowanych mistrzostw, nie są w stanie fizycznie zdobyć 2 żetonów swap, podczas gdy pozostałe 18 żetonów jest dostępne dla wszystkich.Pytanie brzmi?  czy będzie możliwość  zdobyć je w inny sposób ?

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago
1,131 Posts