PLACKIZIEMNIANew Novice8 days agobłedy i opóznienie witam czy można w końcu zoptymalizować rozgrywkę oraz błędy dotyczące opóznienia w tej grze? na platformie pc po prostu nie da się grać
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 11 hours ago849 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 11 hours ago849 Posts
Recent DiscussionsEA Javelin problem Dzień dobry, w dniu dzisiejszym przy próbie uruchomienia EA FC 26 przez Steam, wyskakuje komunikat: Wielokrotnie już próbowałem usunąć pliki związane z EA FC26/ srpawdzać spójność plików przez S...Błąd karty... Witam, 3 dni temu z paczki wyleciał mi Alaba 82, gdzie teraz jest do trafienia w inwencję Joga. Czy komuś sie tez trafiają takie problemy z ta gra? Crash FC26 na PC podczas gry Witam serdecznie, podczas gry w FC26 po odpaleniu meczu po około 2 minutach crashuje mi całą gre i wywala do pulpitu - mam zainstalowane najnowsze sterowniki... i aktualizacje systemu. Proszę o pomoc...Nie otrzymanie nagród za FC PRO LIVE Podczas oglądania transmisji po godzinie miałem możliwość odebrania nagród, odebrałem je ale od 3 dni nie mogę ich bezpośrednio odebrać w grze, widzę że konto jest dobrze podłączone więc nie wiem o c...Brak sterowania w meczach online Brak sterowania w meczach online z rywalem.Ten temat także był zgłaszany ale inny był ważniejszy.W grze z przeciwnikiem SI jest ok ale online sterowania brak od samego początku (tylko Rush działa)