PLACKIZIEMNIANew Novice2 months agobłedy i opóznienie witam czy można w końcu zoptymalizować rozgrywkę oraz błędy dotyczące opóznienia w tej grze? na platformie pc po prostu nie da się grać
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 25 minutes ago1,091 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 25 minutes ago1,091 Posts
Recent DiscussionsBrawo EA... Siema, **bleep** zrobione zadanie z podcnkami których nie zalicza a zagrałem 3 mecze w których strzelałem LOBem. Mam wszystkich z bundesligi i żadnego nie kupionego z rynku. Fajnie fajnie... Błąd z ewolucja Przepalając złotą wersję karty którą mam w ewolucji powoduje że evo znika z klubu natomiast podczas próby stworzenia nowej ewolucji danej karty wyskakuje że ta karta jest już objęta ewolucja co robić...Nie udało się uruchomić gry. Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe....Problem z rynkiem Kupiłem grę na toty zrobiłem zadania aby odblokować rynek a i tak nie mogę z niego korzystać ponieważ wyskakuje komunikat I tak na okrągło mimo że nic nie kupiłem ani nie sprzedałem. Zaraz po o...Wymiana Ikon: Bundesliga Spełnione są warunki niekupionych zawodników, nie zalicza goli podcinką, na 3 mecze w trzech strzeliłem takiego gola i tylko raz mi go zaliczyło.