Fafik042Newcomer22 days agoBłąd w tytule wbsKarta Ledley'a Kinga w wersji winter wildcard jest opisana jako MOTM Conmebol Libertadores
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,072 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,072 Posts
Recent Discussionsfanatycy futbolu tydz2 witam mam problem poniewaz nie zalicza mi zadania w ktorym trzeba strzelic niskim mocnym strzalem w 5 roznych meczach zawodniczka z ligi francuskiej mimo tego ze to robie help? Ewolucja "spacer kraba" - brak stylu gry+ Prowadzę ewolucję 2 kart. W ostatnim czasie skorzystałem z ewolucji "spacer kraba". Wymagania: Ocena: 86. Style z +: maks 1 Dwie karty które pasowały do ewolucji miały po jednym playstyle'u z pl...Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie. Witam, od jakiegoś czasu gra nie chce mi się włączyć. Wcześniej gra działała a teraz jak tylko chce wejść to podczas wczytywania wyrzuca mnie do EAapp i jest komunikat, że wystąpił niespodziewany bła...Fc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? Błąd podczas mistrzostw Witam, dzisiaj podczas uruchomienia pierwszego meczu mistrzostw straciłem kontrolę nad zawodnikami. Dosłownie nie mogłem przełączyć się na żadnego innego zawodnika a po chwili nie miałem już kontroli...