czarnymistrzNewcomer2 days agoBłąd z niezaliczającym sie zadaniem fNie zaliczylo mi sie zadanie na gole w 5 meczach jak normalnie strzelilem i mam nawet zaliczone zadanie za wygranie 6 meczy {AD88F99B-BB0E-46D8-B95A-57058381B006}.png1 MB{389356CE-194F-43AB-8210-0C3E5C2F597C}.png1.1 MB
Recent DiscussionsWrong player item version received from a pack and accidentally used in SBC Hello EA Support Team, I am contacting you regarding a serious technical issue with a pack opening on my account. During the current promo event (on june 2nd) at around 7pm, I opened a pack and ro...Błędy serwera 2x dzisiejsze mecze w mistrzostwach, jeden prowadzony 13:1, drugi 5:3, najpierw wywala przeciwnika, później mnie z ultimate, oba mecze uznane za moją porażkę z powodu ,,mojego wyjścia z meczu". Nie d...Mecz skład battle Wygrałem 4:0 a wynik 0:3 dla mnie Piszę bo gram w skład batle wygrałem mecz 4:0 internet wy…włączyłem grę od nowa a tam wynik 3:0 dla przeciwnika możecie to naprawić SERWERY To są żarty wygrywam z chłopem 2:0 i mi wyrzuca mecz. Naprawcie te serwery bo jest tragedia. Paczka Heroes za 260K Witam. Kupilem paczke za 260 tys monet i nie dostałem player picków ani żadnych kart które powinienem dostąć kupując ta paczke. Prosze o zwrot monet albo jakąs rekompenstae...