Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

RTGOKTII's avatar
RTGOKTII
Newcomer
1 month ago

SERWERY

To są żarty wygrywam z chłopem 2:0 i mi wyrzuca mecz. Naprawcie te serwery bo jest tragedia. 

jakość połączenia
zawieszanie
zawieszanie się gry
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• mutantspartan01's avatar

javalin problem

robilem wszystko co w internecie pisali i nic nie dziala... mam juz dosyc od 3 miesiecy gry nie moge odpalic ... to jest jakis zart, ze Wy ea cos wymyslacie i pozniej klient ma problem ktory sam musi...
    mutantspartan01
    2 hours ago
  • koza68lol's avatar

Błąd uruchomienia FC 26

Witam mam poważny problem z uruchomieniem gry FIFA 26 (EA SPORTS FC 26) na moim koncie EA. Po kliknięciu „Graj” w Steamie pojawia się okno startowe z paskiem ładowania, następnie EA App próbuje uruch...
    koza68lol
    3 hours ago
  • wvhtsuyunbvs's avatar

FC26 nie włącza się

Witam, od jakiegoś czasu mam problem z włączeniem się gry, kiedy ma się już uruchomić, gra się nie odpala a na steam jest z powrotem ,,graj". FC26 Steam. Windows 11 build 26200.8875 EA App świe...
    wvhtsuyunbvs
    2 days ago
  • Filiper9676's avatar

problem z ewolucją

witam gram ultimate team i odebralem nagrode ,,ewolucja wstępu do nagrod "odebralem ewolucję ale nie pokazuje mi się ona
    Filiper9676
    2 days ago
  • yieshe's avatar

Nie można wejść do menu Klubów

Witam, wczoraj jeszcze wszystko działało, a po dzisiejsze aktualizacji nie można wejść do menu Klubów, wyskakuje komunikat „nie można połączyć się z serwerami EA. Sprawa połączenie z internetem i spr...
    yieshe
    2 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago