Wit3qQNewcomer7 days agoBłąd z WBSZrobiłem wbs 82x10 i dostałem paczkę 82x4 obraz_2026-01-04_220251294.png89 KBobraz_2026-01-04_220314071.png78 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 30 minutes ago1,010 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 30 minutes ago1,010 Posts
Recent DiscussionsRynek transferowy Żeby odblokować rynek transferowy trzeba wykonać zadania. Jedno z tych zadań to że jedną ewolucją trzeba zagrać trzy mecze rush. Wykonałem tą ewolucję lecz nie zagrałem w tryb rush i ewolucja się z...FIFA points Witam po zakupie FIFA poinst od 2 dni nie pojawiły się na moim koncie co mam zrobić ? Problem z profilem w FIFA 26 Mam problem z FIFA 26 uruchamianą przez Steam. Konto EA i Steam są te same, wcześniej wszystko działało poprawnie. W pewnym momencie profil przestał się ładować. W grze zamiast mojego nicku wyświetla...odblokowanie rynku dobra ja ogl zawsze w fife gralem na ps4 w tym roku kupilem na pc i zrobilem wlasnie wszystkie zadania do odblokowania rynku poniewaz chce zakupic karty i przy zadaniu z ewolucja zrobilem juz 2 te po...Problem z sbc Podczas robienia sbc o kartę hero wykonałem dwa zadania z trzech i wyrzuciło mnie z serwerów po powrocie nie zapisało mi tych dwóch zrobionych zadań jak mogę odzyskać stracone karty albo przywrócić d...