030920309Seasoned Newcomer8 months agoBlad gryChce zglosic blad w zadaniu „Droga do zawodowstwa” nie zaliczylo mi wyzwania „wejdź do akcji”
Recent Discussionsczarny ekran po odpaleniu Witam kupiłem na steam dziś ea fc 26 i dzieje się coś takiego Brak nagród w klubie za zadania Azja i Oceania Witam, w dniu wczorajszym - 12 czerwiec - około godziny 19:15 chciałem odebrać część nagród po rozegraniu meczu w zakładce Azja i Oceania. Niestety zadania pojawiły się jako wykonane ale nagrody nie...Brak przyznanych nagród w zadaniach Azja i Oceania W zadaniach Azja i Oceania po wykonaniu poszczególnych zadań nie przyznano wszystkich nagród, w tym paczek oraz Tima Cahilla, który jest niezbędny do wykonania zadań. Mały Tim - Brak Cahilla Mam problem z zadaniem „Mały Tim” z grupy zadań „Idealny wolej”. Otóż wykonałem zadanie „Mały Tim”, lecz nie dostałem z niego nagrody (Tima Cahilla) co uniemożliwia mi wykonanie kolejnych zadań z tej...Zadanie Mały Tim Mam problem z zadaniem „Mały Tim” z grupy zadań „Idealny wolej”. Otóż wykonałem zadanie „Mały Tim”, lecz nie dostałem z niego nagrody (Tima Cahilla) co uniemożliwia mi wykonanie kolejnych zadań z tej...