czosnek_134Newcomer5 months agoBlad logowania serwerowPodczas uruchamiania gry nie wczytuje mojego profilu. Wyskakuje informacja: nie mozna wczytać informacji z serwera. Spróbuj późnej
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 minutes ago1,210 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 minutes ago1,210 Posts
Recent DiscussionsDźwięk ! Zbyt głośne trybuny , a ledwo słyszalny gwizdek sędziego w każdej grze . Jeśli ktoś potrafi to proszę to naprawić , bo w trakcie gry to jest denerwujące . Jak zresztą wszystko w tej grze . Gra takiej...Problem z opóźnieniem w meczach online Jakoś w styczniu był problem na PC gdzie podczas meczu online było opóźnienie zostało to naprawiane dzisiaj po aktualnym update znowu jest to samo wchodzi się w mecz i jest opóźnienie gdzie nie jest ...Problemy z połączeniem podczas meczów wydarzenia RTTF Dzis, jak i wcześniej wyrzucało mnie z turnieju RTTF League, oczywiście pisalo że niby ja utraciłem połączanie ale internet był, to nie pierwsza taka sytuacja kiedy coś takiego się dzieje. A dzięki t...Awans do dywizji 5 Generalnie wygrałem mój mecz awansowy do ligi piątej 5-3 i na końcu meczu "wyrzuciło serwery EA", kiedy wróciłem do UT zobaczyłem że upadłem o 1 poziom. Wyrzuca z każdego meczu Od kilku dni codziennie mam problem z rozgrywką. Każdy mecz rivals/mistrzostw/wydarzeń live kończy się wyrzuceniem to menu głównego. Mam szybki i bardzo stabilny internet. W innych grach online nie m...