DUX765Seasoned Newcomer17 hours agoBladWitam dlaczego nie moge zrobic ewolucji widze cie jak jest jeszcze dostepna 4 dni
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,038 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,038 Posts
Recent DiscussionsBaner na caly ekran przez 3 mecze champions W trakcie 3 meczy od 1 do ostatniej minuty, non stop mialem baner na caly ekran, zaslaniajcy gre o treści: „Nie bierzesz aktywnego udziału w spotkaniu. Jeśli nie zaczniesz grać przed końcem odlicza...Cofnęło poziomy w karnecie Mam wykupiony pakiet premium karnetu (ścieżki sezonowej w FC HUB) i po uzyskaniu poziomu 27 przyznało mi 3000 SP i przeskoczyłem 3 poziomy karnetu do przodu oraz normalnie mogłem odebrać nagrody, nat...Nowa kariera Zrobiłem na nowo tryby kariery piłkarza teraz znowu wszystko chodzi jak należy jak na razie oprócz tego że nie raz a nawet dość często piłkarz biegnący z piłką tak ją sobie wypuszcza że nie nadąża za...Ona nie powinna wylecieć w wersji Toty? Witam, wczoraj po zakupieniu edycji FC 26 w wersji TOTY, otworzyłem paczkę klasycznej XI. Było po 21, więc Toty były w paczkach i wyleciała mi Ewa Pajor ale ku mojemu zdziwieniu nie Toty a Gold rare....Błąd kamery Gdy podczas animacji pokazywania kartki przez sędziego gdy punkt widzenia jest z 1 osoby sędziego po włączeniu pauzy przez cały mecz miałem kamerę tak gdzie patrzył sędzię wtedy nie dało się grać prz...