Faleron2Newcomer1 month agoTort i prędkośćZniknęła mi ewolucja. Zanim w ogóle zdążyłem ją kliknąć w było napisane, że jest jeszcze dostępna przez 7 dni. Ktoś ma podobny problem?
Recent DiscussionsCrash przy odpalaniu gry Odpalam grę i nawet nie zdąży się załączyć menu a już mi wywala crasha. Odinstalowałem grę zainstalowałem grę na nowo i dalej to samo formatowałem konsole I też to nic nie dało kiedy to się naprawi? ...Fifa 26 Draft Online Zakupiłem już dwa razy Draft Online i dwa razy już mnie z niego wyrzuca i musze kupować na nowo czy można te 30 000 monet jakoś odzyskać Błąd z Zawodnikami Dostałem czerwoną kartkę w meczu Rivals po czym napisało mi że mój zawodnik jest zawieszony na jedną grę zagrałem trzy gry i dalej wszyscy zawodnicy którzy mają czerwoną kartkę dalej są zawieszeni Cz...Złota karta zamiast TOTS w paczce trafiłem złotego kane a jest tots. POMOŻE KTOŚ!!! Rush Mam taką sugestię na przyszłość aby przy uruchamianiu meczu pokazywało jako pierwszy skład przeciwnika a nie mojej drużyny którą widzę przecież podczas wyboru zawodników. Czasami przy pomijaniu w tak...