Lesiu91plRising Newcomer5 months agoBrak Aktualizacji składów reprezentacjiDlaczego nie są aktualizowane składy i formy zawodników w reprezentacjach?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago1,218 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago1,218 Posts
Recent DiscussionsProblemy z zawieszaniem gry EA Sports FC 26 Witam, Mam problem z grą EA Sports FC 26. Otóż gra zawiesza się chwilę po włączeniu (max. kilka minut). Nie wyskakuje żaden komunikat o jakimkolwiek błędzie - po prostu zawiesza się obraz i dźwięk,...wczytywanie nie powiodło się wy jesteście tacy nieudolni że to szok. kupiłem grę za 400 zł wygląda i zawiera to samo co poprzednia wersja ale różnica polega na tym że w poprzednią wersje mogę grać. Wchodzę do fify i nie mogę wcz...Setki Błędów !!!!! Zastanawia mnie jedno : jaką trzeba mieć nieudolność żeby stworzyć takiego potwora . Grałem w wiele różnych gier , ale czegoś takiego nie widziałem . Ktoś odpowiedni powinien się zainteresować tą fir...Nagłe spowolnienie i opóźnienie w EA26 Widzę, że trzeba wątek za wątkiem wstawiać, bo cieżko się doprosić o rozwiąznie problemu za grę, która się wydało pół tysiąca. Co z ciąglę pojawiającym się opóźnieniem na PC???? Bo szału idzie dostać...BUG ZE STEROWANIE W RIVALS NIE MOŻNA NORMALNIE GRAĆ W RIVALS NA PC, JUŻ Z 7 RAZY MUSIAŁEM PODDAWAĆ MECZ, BO STEROWANIE W TYM TRYBIE PRZESTAJE DZIAŁAĆ I NIE JESTEM W STANIE ANI PODAĆ, ANI STRZELIĆ, ANI ZMIENIĆ ZAWODNIKA GRAJĄC ...