Forum Discussion

Lysunio_RM's avatar
Lysunio_RM
New Novice
1 month ago

Brak dostępu do Ultimate Team

Dzień dobry. Od wczorajszego wieczoru nie mogę włączyć trybu Ultimate Team w EA FC 26. Cały czas mam komunikat: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Wrócisz teraz do głównego menu." Nie wiem czym jest to spowodowane. Mój syn z tej samej konsoli może się normalnie zalogować ze swojego konta do Ultimate Team. Patrzyłem na stronie status kar i nie mam przyznanej żadnej kary. Bardzo proszę o pomoc.

10 Replies

• Czy ktoś miał/ma podobną sytuację? Według chata EA jest to problem globalny tylko ja nie widzę żadnego posta/wiadomości z podobnym tematem.

• Lysunio_RM's avatar
    Lysunio_RM
    New Novice
    1 month ago

To pozostaje uzbroić się w cierpliwość. Ja mam tak od środy. Podobno pracują aby rozwiązać ten problem ale nie potrafią określić kiedy to będzie. Podobno najszybciej będzie komunikat na Twitterze.

• Lysunio_RM's avatar
    Lysunio_RM
    New Novice
    1 month ago

Tzn? Myślisz że jak skończy się ten tryb to się odblokuje czy co?

• kielbasaaa32's avatar
    kielbasaaa32
    New Novice
    1 month ago

ta dokladnie tak mysle bo mi on wlasnie nie dzialal i wywalilo mnie z meczu w tym trybie

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Witam wszystkich, 

Jeśli wciąż wyświetla się wam komunikat „W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Wrócisz teraz do głównego menu.”, w tej sytuacji warto przetestować grę z nowym aktywnym składem.

Przejdźcie do Web App lub Companion i utwórzcie zupełnie nowy skład. Nie edytujcie już istniejącego, ale dodajcie do listy składów nowy i ustawcie jako aktywny. Usuńcie także dotychczasowe taktyki i dodajcie 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawajcie zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przepisujcie zawodników, którzy byli w poprzednim składzie oraz kart specjalnych np. EVO
  • Padington_Kac's avatar
    Padington_Kac
    Rising Newcomer
    18 days ago

Witam mam ten sam problem przez gauntleta. Naprawiło wam sie  może?

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago
1,062 Posts