MobutuV7Newcomer1 hour agoBrak ea fc points po zakupieKupiłem dwa razy ea fc poits po 25zl na koncie w banku mi pobrało a w grz nie dostałem powinienem dostać łącznie 1000 fc poits
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,118 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,118 Posts
Recent DiscussionsBrak ea fc points po zakupie Kupiłem dwa razy ea fc poits po 25zl na koncie w banku mi pobrało a w grz nie dostałem powinienem dostać łącznie 1000 fc poits Budowanie składu Od ostatniego update-u czy buduje skład od podstaw czy w WBS po wciśnięciu na daną pozycję nie pokazuje graczy z danej pozycji tylko wszystkich zawodników w klubie!!!! (Xbox series s) Błąd w nagrodzie Dzień dobry, nie otrzymałem nagród wskazanych na zdjęciu. Zamiast tego przyznałem pick 87+. Proszę o przyznanie 11 paczek. Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...Fut champions Witam, wchodzę grać mistrzostwa na PC ale jak zwykle coś musi się odjebac. Nie jest to pierwszy raz. Przeciwnik przejmuje kontrolę nad moimi zawodnikami nie mogę się nimi ruszać. Mam zrobione zdj ja...