Bercik19930811Newcomer3 months agoBrak Fc pointsWitam,kupiłem Fc points na stronie eneba,kod wpisałem i dodałem przez reedem code a w aplikacji nie mam punktów IMG_6459.png915 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,200 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,200 Posts
Recent DiscussionsDźwięk ! Zbyt głośne trybuny , a ledwo słyszalny gwizdek sędziego w każdej grze . Jeśli ktoś potrafi to proszę to naprawić , bo w trakcie gry to jest denerwujące . Jak zresztą wszystko w tej grze . Gra takiej...fc 26 wysoki ping wurzuca z meczu fc 26 od dluzszego czasu wystepuje problemy z wysokim pingiem w wirtualnych klubach problem polega na tym i wydałem pieniacze na fifa points zeby ulepszyc posatac kupujac karty i kiedy karta aktywna ...Problem z lobby w Klubach Próbujemy pograć ze znajomymi z klubu w tryb meczu towarzyskiego, ale nie możemy utworzyć lobby. Malo tego nawet nie widać ich w szatni. Nie da się wejść do składu, żeby grać mecze klubowe (tylko...RTTF Champions Cup – wygrane nie są zaliczane Dzień dobry mam taki jeden problem w zadaniu i przez to zadanie nie jestem zakwalifikowany do Pucharu Rywalizacji RTTF z zadania kwalifikacje do ligi RTTF muszę rozegrać 12 meczy a mam tylko dziesię...Problemy z połączeniem podczas meczów wydarzenia RTTF Dzis, jak i wcześniej wyrzucało mnie z turnieju RTTF League, oczywiście pisalo że niby ja utraciłem połączanie ale internet był, to nie pierwsza taka sytuacja kiedy coś takiego się dzieje. A dzięki t...