Forum Discussion

DUddliS's avatar
DUddliS
New Novice
7 days ago

Brak komentatorów

Czy tylko mi się stało coś z komentarorami? Zamiast nich podczas meczu nieważne w jakim trybie gra muzyka, znów coś popsuli czy ja cos przypadkiem zmieniłem, ale nic mie ruszane było jest wszystko ok w ustawieniach?

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Spróbuj jeszcze usunąć uszkodzone pliki gry a następnie  wykonaj zimny start konsoli.

Sprawdź też Ustawienia > Dźwięk i sprawdź dwie rzeczy. Po pierwsze, czy suwak „Komentarz” nie jest ustawiony na 0 czy na 10. Po drugie, czy „Muzyka podczas meczu” nie jest włączona. Jeśli jest – wyłącz ją całkowicie i zapisz zmiany.

• DUddliS's avatar
    DUddliS
    New Novice
    7 days ago

Wszystko mam podłączone ok, w fc25 komentarz normalnie działa bo sprawdzałem od razu, tylko w fc26 jest coś nie tak://

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej DUddliS​ 

W sytuacji, kiedy w ogóle nie słychać dźwięku komentarza proszę, przejdź w ustawienia dźwięku na konsoli. Jeśli masz ustawiony dźwięk przestrzenny 5.1 lub 7.1 i nie masz zestawu kina domowego, nie usłyszysz komentarza, ponieważ jest on odtwarzany przez głośnik centralny. Włącz stereo i powinno być ok. 

Daj znać jak poszło.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 13 minutes ago
1,118 Posts