Forum Discussion
4 Replies
- EA_Kalina22 days ago
Community Manager
Hej Robsono_25
Niestety takich punktów nie da się przywrócić, ale warto spróbować, żeby to się nie powtarzało. Zamknij całkowicie grę i uruchom ją od nowa, potem zrób krótki restart konsoli i routera, żeby odświeżyć sesję. Dobrze też sprawdzić, czy grasz bez żadnych przerw w połączeniu w trakcie meczu (nawet krótkie „skoki” mogą to powodować) - obserwuj wskaźniki połączenia w grze.
Jeśli sytuacja zacznie się powtarzać częściej, daj znać.
- Robsono_256 days agoRising Newcomer
Zagralem dziś po dłuższej przerwie (ostatni raz wtedy kiedy pisałem o problemie). Wygrałem 7 meczów z rzędu w tym zaliczyło mi tylko pierwszy wygrany, reszta jakby się nie odbyły i nie ma ich w statystykach. Tym samym już 8 meczów nie dostałem 3pkt w sezonach. Demoluje to całą radość z gry. Po to zapłaciłem za grę, opłaciłem Game pass żeby po ciężkim dniu wieczorem po pracy sobie usiąść przed konsolą i się odprężyć a nie strasznie irytować. Proszę o zaliczenie mi tych punktów lub zwrot środków. Grę kupiłem jedynie żeby pograć w sezony.
- EA_Kalina6 days ago
Community Manager
Napisz, proszę, czy udało Ci się wykorzystać moje wcześniejsze wskazówki? Jeśli taka sytuacja ma miejsce, warto jak najwcześniej zrestartować sesję gry.
Hej Robsono_25
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy