Forum Discussion

SzaloneFryteczki's avatar
2 months ago

brak nagród za nowe zadania z grupy Al Owairana

ukończyłem już 5 grup zadań które składają się na całość do odebrania nowej karty Al Owairana i nie otrzymałem ponad połowy nagród w tym paczek ewolucji oraz karty tima cahila który jest potrzebny do ukończenia kolejnych wyzwań. Również zauważalny jest bład w grze pokazujący ikony paczek w każdych z zadań zamiast ewolucji jak i playerpicków. Domagam się zwrotu należnych mi nagród

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Dziękujemy za zgłoszenie dotyczące brakujących nagród za osiągnięcia w „Journey of Nations: Azja i Oceania” w grze EA SPORTS FC™ 26.

Rozpoczęliśmy już proces przyznawania poprawionych nagród; w najbliższych dniach skontaktujemy się z graczami, których ta sytuacja dotyczy, bezpośrednio w grze.

• no niestety po chyba 14 restartach gry nadal nic, w poniedziałek zagrałem FC CHAMPS i wciąż po odebraniu za nie nagród nic się nie zmieniło. Zadania ukończone, nagród brak.......... Naprawcie to albo poresetujcie zadania nwm cokolwiek

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej SzaloneFryteczki​ Arezy1979​ 

Informacje na temat tego błędu zostały przekazane do naszych zespołów: 

https://x.com/EASFCDirect/status/2065537701508763941

Jesteśmy świadomi problemu, w wyniku którego cele (Objectives) związane z regionami Azji i Oceanii wyświetlają nieprawidłowe nagrody. Ponowne uruchomienie FC 26 powinno rozwiązać ten problem.

Skontaktujemy się z graczami, którzy nie otrzymali właściwych nagród za wykonanie tych celów, i otrzymają należne nagrody.

Dziękujemy za cierpliwość podczas prac nad rozwiązaniem tego problemu.