Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.
Latest Activity: 34 minutes ago
868 Posts

Recent Discussions

• mateuszkogut's avatar

Mega opóźnienie w trybie rivaks, fc

Witam . Od kilku dni występuje mega problem z płynnością gry w ea fc26 na PS5, INTERNET NA KABLU. NIE DA SIE GRAC W TRYBY ROZGRYWEK ON-LINE, OPÓŹNIENIE KILKU SEKUNDOWE W KAŻDYM WYKONANY PODANIU, TRIK...
    mateuszkogut
    34 minutes ago
  • fixURserversPLZ's avatar

Brak premium season pass z wersją ultimate

Cześć, Użyłem EA Play Pass, aby grać w trybie wczesnego dostępu przez 10 godzin od 19. Następnie kupiłem Edycję Ultimate 27. Punkty FC pojawiły się od razu. Przepustka sezonowa premium jest zablokowa...
    fixURserversPLZ
    7 hours ago
  • xgromusx's avatar

Lagi w meczu

Po aktualizacji w każdym meczu mam input laga i odczucie jakbym miał 300 pingu a w rzeczywistości według ea mam 15 xd gram na pc na padzie od ps5
    xgromusx
    7 hours ago
  • Wadit_6's avatar

Cofnięcie ewolucji zawodnika

Witam mam problem ,ktory pojawil sie pierwszy raz w mojej karierze grania w produkty EA. Miale zawodnika po ewolucji El Capitan. Po zresetowaniu gry i probie rozegrania meczu zobaczylem ze zawodnik s...
    Wadit_6
    17 hours ago
  • wk0y797udsr1's avatar

Problem Techniczny

Witam serdecznie ogólnie mam problem z grą i a sport FC 26 od około tygodnia staram się z naprawą tego mam grę zainstalowaną na steam, gdy uruchamiam grę gra włącza się normalnie aż do momentu gdy w ...
    wk0y797udsr1
    22 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.