Forum Discussion

xxpyjekx's avatar
xxpyjekx
Seasoned Newcomer
22 days ago
Solved

Brak nagród za zadania fc pro

Witam, połączyłem konta twitch oraz youtube żeby wykonać zadania w zakładce fc pro za które miałem dostać żetony draft, minęło już parę dni a nagród dalej brak, próbowałem się kontaktować poprzez formularze pomocy i zero odzewu, ktoś może wie co zrobić w takiej sytuacji(próbowałem odłączyć i podłączyć konta ponownie i również nie pomogło.

• udało mi się odebrać nagrody przez aplikację mobilną web companion 

10 Replies

• xxpyjekx's avatar
    xxpyjekx
    Seasoned Newcomer
    17 days ago

po przejrzeniu post'a pozostaje mi skomunikować się z ea help, aczkolwiek jak opisywałem w poście robiłem to już, tworzyłem zgłoszenia i dalej zero jakiegokolwiek odzewu, brak również możliwości połączenia z doradcą(ogólnie brak takiej zakładki, nie wiem czy tylko u mnie tak jest?) Także dzięki wielkie za "Pomoc" bo dalej jestem w tym samym punkcie w którym byłem pisząc ten post 5 dni temu ;)

• xxpyjekx's avatar
    xxpyjekx
    Seasoned Newcomer
    17 days ago

a przeglądając posty innych widzę że nie tylko ja mam ten problem 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Kontakt przez ea.help wygląda trochę inaczej w zależności od wybranej kategorii problemu – to od niej zależy, czy pojawi się opcja czatu, maila albo narzędzia do samopomocy. Jeśli masz już wysłane zgłoszenie, jego status możesz sprawdzić w swoim profilu pomocy.

• Anteks6's avatar
    Anteks6
    Rising Newcomer
    16 days ago

Nie dostałem nagród za oglądanie fc pro na twitchu. Konto jest poprawnie połączone, ponieważ dostałem paczkę za poprawne połączenie konta.

• KamilWPG's avatar
    KamilWPG
    Rising Novice
    15 days ago

udało mi się odebrać nagrody przez aplikację mobilną web companion 

• Brak paczek za powiązanie konta z twitch oraz YouTube.  Konta powiązane już w poprzedniej edycji gry i mam przypisane od początku kiedy zakupiłem fc 26 ale nie dostałem paczek 

• Cześć.

Nie otrzymalem paczki Single Draft Token Pack za przypisanie konta YT do EA mimo, że je przypisałem i oglądałem ponad godzinę EAPRO. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago
840 Posts