fixURserversPLZSeasoned Novice6 months agoBrak premium season pass z wersją ultimate Cześć, Użyłem EA Play Pass, aby grać w trybie wczesnego dostępu przez 10 godzin od 19. Następnie kupiłem Edycję Ultimate 27. Punkty FC pojawiły się od razu. Przepustka sezonowa premium jest zablokowa...Show More
ptysska_Rising Newcomer3 months agoZnaleźliście rozwiązanie dla tego problemu ? Dalej nie otrzymałem przepustki
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago1,210 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago1,210 Posts
Recent Discussionsfc 26 wysoki ping wurzuca z meczu fc 26 od dluzszego czasu wystepuje problemy z wysokim pingiem w wirtualnych klubach problem polega na tym i wydałem pieniacze na fifa points zeby ulepszyc posatac kupujac karty i kiedy karta aktywna ...Potencjalny bug? Problem z powrotem do gry Mam wrażenie że każda kolejna aktualizacja mało poprawia a więcej psuje. A to zawodnik lub cała linia zostanie przesunięta(coś jakby lag) albo jak dziś (7 kwietnia), podczas gry, w jej końcówce, po d...OUT? Erorr OUT ON OUT? xD Problem z opóźnieniem w meczach online Jakoś w styczniu był problem na PC gdzie podczas meczu online było opóźnienie zostało to naprawiane dzisiaj po aktualnym update znowu jest to samo wchodzi się w mecz i jest opóźnienie gdzie nie jest ...Wyrzuca z każdego meczu Od kilku dni codziennie mam problem z rozgrywką. Każdy mecz rivals/mistrzostw/wydarzeń live kończy się wyrzuceniem to menu głównego. Mam szybki i bardzo stabilny internet. W innych grach online nie m...