Forum Discussion

FcPipeline29's avatar
FcPipeline29
New Novice
1 month ago
Solved

Brakujące nagrody Asia I oceania

Minęły już 2 dni i nadal problem z brakiem nagrod za zadanka Asia I oceania nie został rozwiązany. Proszę o informację kiedy do klubu trafia kart Tima cahilla i reszta magrod i kart zawodników żeby można było skończyć event

•  Gracze, których dotyczył problem, otrzymali wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Gracze, których dotyczył problem, otrzymali wiadomość w grze oraz prawidłowe nagrody

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    25 days ago

Rozpoczęliśmy przyznawanie poprawionych nagród graczom, których dotyczył ten problem. Proces jest obecnie wdrażany bezpośrednio w grze.

Zaktualizujemy ten wątek, gdy rozdanie wszystkich nagród zostanie zakończone.

Dziękujemy za cierpliwość.

• FcPipeline29's avatar
    FcPipeline29
    New Novice
    30 days ago

Minął prawie tydzień a nadal nie otrzymałem cahilla i nie mogę ukończyć zadań asia I oceania. Proszę o pomoc i informacje kiedy problem zostanie naprawiony.

• również dalej brak ale to najmniejszy problem tej nie grywalnej gry, kiedyś można było w to grać teraz to szkoły gry twoża aby ktoś to badziewie jakotako ogarniał i był wstnie akcje przeprowadzić, zawodnicy stoją jak pizdy zamiast wychodzić do ataku, bo grając z kimś dobrym niema czasu obracać się w 4 strony świata i wypuszczać zawodników do przodu L1 plus kierunek xd, to powinno być opcjonalne dla graczy op. poza tym powinno być dobieranie przeciwników na podobnym poziomie umiejętności a nie kur.... 2 wygrane na 30 meczy !!! kiedyś to była gra dla zwykłych ludzi teraz tylko dla fanatyków xd

• Witam

Czy może ktoś już otrzymał nagrody za grupę Asia/Oceania, bo ja dalej nie mam.........

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 month ago

Hej FcPipeline29​ 

Informacje na temat tego błędu zostały przekazane do naszych zespołów: 

https://x.com/EASFCDirect/status/2065537701508763941

Jesteśmy świadomi problemu, w wyniku którego cele (Objectives) związane z regionami Azji i Oceanii wyświetlają nieprawidłowe nagrody. Ponowne uruchomienie FC 26 powinno rozwiązać ten problem.

Skontaktujemy się z graczami, którzy nie otrzymali właściwych nagród za wykonanie tych celów, i otrzymają należne nagrody.

Dziękujemy za cierpliwość podczas prac nad rozwiązaniem tego problemu.