dzbvnRising Newcomer8 months agocheatergrałem na cheatera w drafcie(nie moglem nawet sie ruszyc moimi zawodnikami). Wyszedłem, żeby nie tracić czasu a nawet nie dostałem spowrotem tokena draftu.
Recent DiscussionsFut champion Witam wczoraj zakończyłem fut champion 15 meczów, nie dostałem nagród, co robić? Skrupulatność "Wyprawy narodów" Wykonałem dzisiaj wszystkie zadania Ameryki Północnej, natomiast w zadaniu Skrupulatność "Wyprawy narodów" - gdzie można dostać kartę Maradony - nie zaliczyło mi całej grupy. Czy to powszechny błąd ?...Brak nagród za FUT Champions Witam wczoraj zakończyłem fut champion 15 meczów. Przy odbieraniu nagród wyskoczył jakiś błąd i nagrody zniknęły Co robić? EA FC 26 wyrzuca czarne okno od kilku miesięcy i się crashuje Dzień dobry, od paru miesięcy mam problem z EA FC 26. Pokazuje się okno wczytywania, następnie na parę sekund kolejne - czarne okno. Rozwiązanie z usunięciem plików z folderu Local nie działa, bo po ...Błąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...